novateplica-logo

1. Умови використання сайту
1.1. Дана користувальницька угода (надалі Угода) є офертою умов щодо користування веб-сайтом https://novateplica.com.ua/ (далі – Сайт), в особі Адміністрації сайту та фізичною особою (у тому числі представниками юридичних осіб) ( іменованим надалі Користувач), та регламентує умови надання Користувачем інформації для розміщення на Сайті.
1.2. Користувачем Сайту вважається будь-яка фізична особа, яка будь-коли здійснила доступ до Сайту, яка досягла віку, допустимого для акцепту цієї Угоди.
1.3. Користувач зобов'язаний повністю ознайомитись з цією Угодою до моменту реєстрації на Сайті. Реєстрація Користувача на Сайті означає повне та беззастережне прийняття Користувачем цієї Угоди. У разі незгоди з умовами Угоди використання Сайту Користувачем має бути негайно припинено.
1.4. Ця Угода може бути змінена та/або доповнена Адміністрацією Сайту в односторонньому порядку без будь-якого спеціального повідомлення. Ці Правила є відкритим та загальнодоступним документом.
1.5. Угода передбачає взаємні права та обов'язки Користувача та Адміністрації Сайту.
2. Порядок використання Сайту
2.1. Сайт дозволяє Користувачеві переглядати та завантажувати інформацію з сайту виключно для особистого некомерційного використання. Забороняється змінювати матеріали сайту, розповсюджувати для громадських чи комерційних цілей.
2.2. При реєстрації на сайті та оформленні замовлень, Користувач погоджується надати достовірну та точну інформацію про себе та свої контактні дані.
2.3. У процесі реєстрації на сайті, Користувач отримує логін та пароль за безпеку, яких несе персональна відповідальність.
2.4. Користувач може звертатися до Адміністрації сайту з питаннями, претензіями, побажаннями щодо покращення роботи або з будь-якою іншою інформацією. При цьому Користувач несе відповідальність, що це звернення не є незаконним, загрозливим, порушує авторські права, дискримінацію людей за якоюсь ознакою, а також містить образи або іншим чином порушує чинне законодавство України.
3. Персональна інформація Користувача
3.1. Адміністрація сайту з повагою та відповідальністю відноситься до конфіденційної інформації будь-якої особи, яка стала відвідувачем цього сайту. Приймаючи цю Угоду, Користувач дає згоду на збір, обробку та використання певної інформації про Користувача відповідно до положень Закону України «Про захист персональних даних» та Правил Адміністрації сайту про захист персональних даних. Крім того, користувач дає згоду, що Адміністрація сайту може збирати, використовувати, передавати, обробляти та підтримувати інформацію, пов'язану з обліковим записом Користувача з метою надання відповідних послуг.
3.2. Адміністрація сайту зобов'язується здійснювати збір лише тієї персональної інформації, яку Споживач надає добровільно у разі, коли інформація потрібна для надання (покращення) послуг Споживачу.
3.3. Адміністрація сайту збирає як основні персональні дані, такі як ім'я, прізвище, по батькові, адресу та електронну адресу, так і вторинні (технічні) дані – файли cookies, інформація про з'єднання та системна інформація.
3.4. Користувач погоджується з тим, що конфіденційність переданих через Інтернет даних не гарантована у разі, якщо доступ до цих даних отримано третіми особами поза зоною технічних засобів зв'язку, підвладних Адміністрації сайту, Адміністрація сайту не несе відповідальності за шкоду, завдану таким доступом.
3.5. Адміністрація сайту може використовувати будь-яку зібрану через Сайт інформацію з метою покращення змісту інтернет-сайту, його доопрацювання, передачі інформації Користувачеві (за запитами), для маркетингових чи дослідницьких цілей, а також для інших цілей, що не суперечать положенням чинного законодавства України.
4. На Сайті заборонено:
4.1. Заклики до насильницької зміни або повалення конституційного ладу або захоплення державної влади; заклики до зміни адміністративних кордонів чи державного кордону України, порушення порядку, встановленого Конституцією України; заклики до погромів, підпалів, знищення майна, захоплення будівель чи споруд, насильницького виселення громадян; заклики до агресії або розв'язання військового конфлікту.
4.2. Прямі та непрямі образи будь-кого, зокрема політиків, чиновників, журналістів, користувачів ресурсу, у тому числі щодо національної, етнічної, расової чи релігійної приналежності, а також шовіністичні висловлювання.
4.3. Нецензурні висловлювання, висловлювання порнографічного, еротичного чи сексуального характеру.
4.4. Будь-яка образлива поведінка стосовно авторів статей та всіх учасників ресурсу.
4.5. Висловлювання, метою яких є навмисне провокування різкої реакції інших учасників ресурсу.
4.6. Реклама, комерційні повідомлення, а також повідомлення, які не мають інформаційного навантаження та не стосуються тематики ресурсу, якщо на таку рекламу чи повідомлення не отримано спеціального дозволу від Адміністрації сайту.
4.7. Будь-які повідомлення та інші дії, які заборонені законодавством України.
4.8. Видача себе за іншу людину або представника організації та/або спільноти без достатніх прав на те, в тому числі за співробітників та власників Сайту, а також введення в оману щодо властивостей та характеристик будь-яких суб'єктів чи об'єктів.
4.9. Розміщення матеріалів, які Користувач не має права робити доступними за законом або згідно з будь-якими контрактними відносинами, а також матеріалів, які порушують права на будь-який патент, торгову марку, комерційну таємницю, копірайт або інші права власності та/або авторські та суміжні з ним права третьої сторони.
4.10. Розміщення не дозволеної спеціальним чином рекламної інформації, спаму, схем "пірамід", "листів щастя"; матеріалів, що містять комп'ютерні коди, призначені для порушення, знищення або обмеження функціональності будь-якого комп'ютерного або телекомунікаційного обладнання або програм, для здійснення несанкціонованого доступу, а також серійні номери до комерційних програмних продуктів, логіни, паролі та інші засоби для отримання несанкціонованого доступу до платних ресурсів Інтернет.
4.11. Нарочное чи випадкове порушення будь-яких застосовних місцевих, державних чи міжнародних нормативно – правових актів.
5. Обмеження відповідальності Адміністрації сайту
5.1. Адміністрація сайту не несе жодної відповідальності за будь-які помилки, друкарські помилки та неточності, які можуть бути виявлені в матеріалах, що містяться на даному Сайті. Адміністрація сайту прикладає всі необхідні зусилля, щоб забезпечити точність і достовірність інформації, що надається на Сайті.
5.2. Інформація на Сайті постійно оновлюється і може стати застарілою. Адміністрація сайту не несе відповідальності за отримання застарілої інформації з Сайту, а також за нездатність Користувача отримати оновлення інформації, що зберігається на Сайті.
5.3. Адміністрація сайту не несе жодної відповідальності за висловлювання та думки відвідувачів сайту, залишені як коментарі або огляди. Думка Адміністрація сайту може не співпадати з думкою та позицією авторів оглядів та коментарів. У той же час Адміністрація сайту вживає всіх можливих заходів, щоб не допускати публікації повідомлень, що порушують чинне законодавство чи норми моралі.
5.4. Адміністрація сайту не несе відповідальності за можливі протиправні дії Користувача щодо третіх осіб або третіх осіб щодо Користувача.
5.5. Адміністрація сайту не несе відповідальності за висловлювання Користувача, зроблені чи опубліковані на Сайті.
5.6. Адміністрація сайту не несе відповідальності за збитки, збитки або витрати (реальні чи можливі), що виникли у зв'язку з цим Сайтом, його використанням або неможливістю використання.
5.7. Адміністрація сайту не несе відповідальності за втрату Користувачем можливості доступу до свого облікового запису на обліковому записі на Сайті.
5.8. Адміністрація сайту не несе відповідальності за неповну, неточну, некоректну вказівку Користувачем своїх даних під час створення облікового запису Користувача.
5.9. При виникненні проблем у використанні Сайту, незгоди з конкретними розділами Угоди користувача, або отриманні Користувачем недостовірної інформації від третіх осіб, або інформації образливого характеру, будь-якої іншої неприйнятної інформації, будь ласка, зверніться до адміністрації Сайту для того, щоб Адміністрація сайту могла проаналізувати та усунути дефекти, обмежити та запобігти надходженню на Сайт небажаної інформації, а також, при необхідності, обмежити або припинити зобов'язання щодо надання своїх послуг будь-якому Користувачеві та клієнту, який навмисно порушує приписи Угоди та функціонування роботи Сайту.
5.10. З метою викладеного вище Адміністрація сайту залишає за собою право видаляти розміщену на Сайті інформацію та вживати технічних та юридичних заходів для припинення доступу до Сайту Користувачів, які створюють згідно з висновком Адміністрація сайту, проблеми у використанні Сайту іншими Користувачами, або Користувачів, які порушують вимоги Угоди.
6. Порядок дії Угоди
6.1. Ця Угода є договором. Адміністрація сайту залишає за собою право як змінити цю Угоду, так і запровадити нову. Подібні зміни набирають чинності з моменту їхнього розміщення на Сайті. Використання Користувачем матеріалів сайту після зміни Угоди автоматично означає їх прийняття.
6.2. Ця Угода набуває чинності при першому відвідуванні Сайту Користувачем та діє між Користувачем та Компанією протягом усього періоду використання Користувачем Сайту.
6.3. Сайт є об'єктом права інтелектуальної власності адміністрації сайту. Усі виняткові авторські права на сайт належать Адміністрації сайту. Використання сайту Користувачами можливе суворо у рамках Угоди та законодавства України про права інтелектуальної власності.
6.4. Усі торгові марки та назви, на які даються посилання в матеріалах цього Сайту, є власністю їх відповідних власників.
6.5. Користувач погоджується не відтворювати, не повторювати, не копіювати будь-які частини Сайту, крім тих випадків, коли такий дозвіл надано Користувачеві Адміністрацією сайту.
6.6. Ця Угода регулюється та тлумачиться відповідно до законодавства України.

Питання, які не врегульовані Угодою, підлягають вирішенню відповідно до законодавства України.

Захист персональних даних

Шановний Користувач, реєструючись на нашому сайті або використовуючи різні сервіси нашого сайту, які вимагають введення Ваших особистих даних, Ви даєте згоду на обробку своїх персональних даних згідно із Законом України «Про захист персональних даних», а також узгодженими та затвердженими Правилами. Адміністрація сайту залишає за собою право на використання цієї інформації в маркетингових цілях у рамках надання послуг.

Узгоджені та затверджені Правила згідно із Законом України «Про захист персональних даних» 

Користувач, реєструючись на сайті https://novateplica.com.ua/ (далі – «Сайт»), у тому числі, створюючи свій аккаунт та/або реєструючись як користувач будь-яких сервісів Сайту, у разі здійснення відповідних дій під власним та дійсним (а не вигаданим) ім'ям, дає свою згоду власнику Сайту на обробку персональних даних Користувача (ПІБ, стать, вік, місце проживання, дата та місце народження, контактних даних у разі надання такої інформації та за умови, що така інформація є правдивою та дійсною).

Користувач дає згоду власнику Сайту на здійснення дій в інформаційній (автоматизованій) системі та/або в картотеках персональних даних, які пов'язані зі збором, реєстрацією, накопиченням, зберіганням, адаптуванням, зміною, оновленням, використанням та розповсюдженням (реалізацією, передачею), знеособленням, знищенням відповідних персональних даних та відомостей про Користувача – фізичну особу. Користувач також надає власнику Сайту право визначати на власний розсуд порядок використання
персональних даних Користувача (у тому числі порядок використання персональних даних працівниками власника Сайту відповідно до їх професійних або службових або трудових обов'язків), порядок захисту, розповсюдження, порядок доступу до баз даних та
порядок передачі права обробки персональних даних іншими суб'єктами відносин, пов'язаних із персональними даними. Користувач надає зазначені права власнику Сайту з метою дотримання останніх вимог чинного законодавства щодо захисту персональних даних

Solverwp- WordPress Theme and Plugin

  • +380 98 409 65 63
  • МЕНЮ
    Зображення кнопки меню кошика0
    Корзина