novateplica-logo
Блог

Українці масово скуповують теплиці

Розробка тепличної технології за останнє десятиліття різко популяризувалося, завдяки своїй перспективності та стрімкій окупності. Вирощування овочевих культур у закритому ґрунті має величезний попит серед усіх споживачів, особливо в зимовий період року.

Раніше лідером тепличного бізнесу вважалися Нідерланди, які й вивели цей бізнес на новий рівень. На сьогодні можна помітити, що й українці стали активно займатися вирощуванням овочів у теплицях для різних цілей. Одні люди займаються з метою бізнесу, інші - суто в приватних цілях, і цілий рік балують себе смачними овочами і зеленню.

Українські виробники каркасних теплиць анітрохи не поступаються своїм закордонним колегам по тепличному бізнесу, і ведеться дуже жорстка конкуренція. Українці купують найрізноманітніші конструкції, фермерські теплиці під стільниковий полікарбонат і плівку, залежно від цільового призначення.

На сьогодні абсолютно всі види теплиць не втратили своєї затребуваності, навіть звичайні плівкові перебувають на піку популярності. Доступна цінова категорія, широкий функціонал і тривалий період експлуатації - все це відіграє значну роль у популярності сучасних тепличних виробів.

 

Виберіть та замовте теплицю

Поділитися:

Solverwp- WordPress Theme and Plugin

  • +380 98 409 65 63
  • МЕНЮ
    Cart Menu Button Image0
    Корзина