novateplica-logo
Блог

ВИРОБНИКИ ТЕПЛИЦЬ В УКРАЇНІ

Виробництво теплиць, з кожним роком, значно збільшується. Потреба в даній продукції зростає не тільки в усьому світі, а й в Україні, серед великих промислових організацій і приватних осіб. Багато компаній виробляє теплиці, і кожна з них вкладає у свій товар найкращі характеристики. Кожен охочий може придбати як невелику присадибну (дачну), так і велику промислову.

Виробники теплиць в Україні не втомлюються вигадувати для своїх клієнтів функціональні конструкції високої якості, які виготовляються з різного матеріалу, мають різні функції та габарити.


Купуючи полікарбонатні теплиці в Києві, окрему увагу потрібно віддати вибору продуктивної компанії, якій довіряєте! Купивши теплицю від надійної компанії, що добре зарекомендувала себе, Ви зможете з комфортом вирощувати улюблені овочі в будь-яку пору року.

Кожен виробник дає гарантію на свій товар - це дасть змогу покупцям здійснювати покупку з надійністю і впевненістю у високій якості продукції. Поставтеся до такого придбання максимально серйозно і відповідально, і Ви обов'язково придбаєте якісну функціональну і зручну теплицю, яка допоможе вирощувати різні культури!

У 2018 році панівні умови були нестабільними, з великими перепадами холоду і тепла, граду і надмірного дощу. У літній період часто були дощі з градом. У багатьох на городах град знищив посіви, але це не торкнулося тих українців, хто вже встановив собі теплиці з міцного полікарбонату 8 мм. або 10 сезонної тепличної плівки.

Перевага полікарбонатних теплиць або теплиць під спеціальну плівку в тому, що вам не страшні господні умови. У Вашій теплиці завжди будуть комфортні умови для рослин.

 

КРАЩІ МОДЕЛІ ТЕПЛИЦЬ ВІД ВИРОБНИКА В УКРАЇНІ

Зверніть увагу на ідеальні теплиці від Леоніда Марковича! Ви отримуєте Високу якість за доступною ціною. Подивимося кілька переваг каркаса теплиці:

  1. Міцний каркас одна дуга витримає 200 кг.
  2. Профіль 40х20 має додаткову прокатку.
  3. Профіль оцинкований (не іржавіє).
  4. Гарантія на каркас теплиці 20 років. Термін експлуатації 25-30 років.

Каркас теплиці з профільної труби можуть мати такі діаметри труби: 20х20, 30х30, 40х20 і М образного профілю. Це бюджетний варіант профілю в основному використовується тільки під плівку. У будь-якому випадку вибір теплиць великий. Подивіться на відео про різні теплиці. Розміри теплиць можуть бути різні.

Виберіть та замовте теплицю

Поділитися:

Solverwp- WordPress Theme and Plugin

  • +380 98 409 65 63
  • МЕНЮ
    Cart Menu Button Image0
    Корзина